0,00 €
Curs Profitabilitate
40,00 € inc. tax

33,61 € ex. tax
? Tax based on Romania.

Micro Training Monitorizarea si Controlul profitabilitatii firmei
Pentru
 profesionisti financiari / non financiari si antreprenori  


Training financiar orientat pe business

Autor: Alina Demeter

Format: training online interactiv, limba romana

Micro Training online sub forma unui webinar interactiv organizat Joi, 13 Decembrie ora 18:00. Trainingul dureaza aproximativ 2 ore si veti primi ulterior  si inregistrarea video.   

Micro Trainingul este conceput pentru oameni ocupati care nu pot dedica timp pentru a parcurge un training de durata si care sunt interesati de anumite topicuri pe care sa le asimileze rapid.

Vom prezenta concepte teoretice incluzand exemple practice  cu aplicabilitate imediata in biz pentru monitorizarea si controlul profitabilitatii precum si tehnici de  optimizare a profitului.

Veti putea pune intrebari despre aspectele prezentate.

Ce veti primi:

 • Acces la trainingul online din data de 13 Dec, ora 18:00
 • Inregistrarea video aferenta acestui training
 • Materialul de curs aferent trainingului (in format pdf)
 • Template-uri/exemple de rapoarte in Excel folosite in procesul de monitorizare si control al profitului ce pot fi utile in practica

Programul este gandit sa fie cat mai practic si flexibil pentru a fi potrivit oamenilor ocupati si in miscare. Nu trebuie sa va rupeti o zi din program si nu trebuie sa va inghesuiti prin trafic pentru a ajunge la acest curs. Puteti sa participati de oriunde doriti atata timp cat aveti un calculator si acces la internet.

Data cursului: 
Joi, 13 Decembrie ora 18:00.

Descrierea cursului

V-ati confruntat cu acest gen de situatii si intrebari?

 • Ati facut anumite schimbari pentru a creste profitul, cu toate acestea nu ati vazut efectele scontate
 • Profitul realizat a fost diferit de cel asteptat si nu stiti exact care au fost cauzele
 • Simtiti ca nu puteti controla suficient profitul
 • Ati crescut vanzarile. De ce profitul a scazut?
 • Ati introdus produse noi. De ce profitul a scazut?

Orice firma doreste sa aiba un profit cat mai bun pe care sa-l imbunateasca in timp. Dar acest obiectiv nu este corespunzator planificat si controlat

In mediul economic actual pentru orice firma care doreste sa performeze bine si sa-si pastreze o pozitie buna pe piata nu este suficient doar sa munceasca mai mult ( ex. sa-si creasca volumul de activitate sau vanzarile) ci SA FIE MAI PROFITABILA.

In acest sens firmele pot sa-si optimizeze  afacerea  folosind tehnici de Controlling pentru monitorizarea si controlul profitabilitatii.

Managerii sunt evaluati si vor avea obiective legate de controlul costurilor si imbunatatirea profitului la nivelul centrelor de responsabilitate. De aceea managerii nu vor avea o misiune usoara.

Managerii care dobandesc abilitati in procesul de monitorizare a profitului au un avantaj competitiv si o misiunea mai usoara.

Profesionistii financiari au un rol important si pot sprijini managerii operationali cu informatii si rapoarte manageriale in baza carora managerii vor putea lua decizii de maximizare a profitului.

Cui se adreseaza

Cursul se adreseaza echipelor din companii care au responsabilitati financiare, de bugetare, controlling costuri si profitabilitate in obiectivele lor de evaluare.

Daca esti profesionist financiar, manager non-financiar, manager general sau antreprenor si doresti sa:

 • Sa ai control continuu asupra profitului firmei si sa intelegi care sunt factorii care au impactat pozitiv sau negativ acesta
 • Sa identifici oportunitati de maximizare a profitului
 • Sa poti sa optimizezi profitul chiar si in conditii defavorabile
 • Sa controlezi obiective legate de controlul costurilor si imbunatatirea profitului la nivelul centrelor de responsabilitate
 • Sa ai abilitati in monitorizarea si controlul performantei financiare a firmei

acest curs este pentru tine.

Cursul este recomandat Managerilor Financiari si Non Financiari: Manager General, Director Financiar, Director Marketing, Director Vanzari, Director HR, etc, persoanelor din cadrul Departamentului Financiar, Controlling si antreprenorilor.

Beneficii:

 • Profesionistii Financiari vor dobandi abilitati in ceea ce priveste monitorizarea profitabilitatii firmei la nivel global cat si profitabilitatea interna pe segmente de business cu scopul de a determina solutii de cresterea a profitabilitatii
 • Vor intelege modelul de cont de profit si pierdere si calcul al profitabilitatii pe 3 nivele importante: marja comerciala, profit operational si profit net
 • Vor invata tehnici de maximizare a profitului si solutii de optimizare a veniturilor si a cheltuielilor.
 • Aceste cunostinte vor ajuta Profesionistii Financiari juniori si seniori sa progreseze in cariera spre o pozitie de Controller sau Manager Financiar/CFO. 
 • Managerii Non-Financiari (Operationali) si antreprenorii vor dobandi aptitudini de analiza si interpretare rapoarte financiare cu ajutorul carora pot monitoriza profitul firmei  si a segmentelor de business in scopul deciziilor manageriale de maximizare a profitului
 • Cele doua echipe Financiar si Non Financiari vor avea un limbaj comun si o comunicare eficienta si vor  putea lucra in echipa pentru a creste performantele firmei.


Continutul programului:

1. De ce este important sa masuram performantele firmei.”Nu putem imbunatati sau controla ceva ce nu masuram”


2. Cat de profitabila e firma per total? Calcularea si analiza indicatorilor de profitabilitate la nivelul firmei

3. Care  sunt segmetele de business/ produsele care au profitabilitate buna si cele care trag profitul in jos. Analiza profitabilitatii interne. Organizarea firmei pe centre de responsabilitate

4. Intelegerea modelul de profitabilitate si Solutii de optimizare a veniturilor si  a cheltuielilor. Tehnici de maximizare a profitului.

Pretul trainingului:

Pretul cursului este 40 Euro. Deoarece este prima sesiune organizata a acestui Micro Training pretul cursului include un discount semnificativ.

Cum va inscrieti in program

Inscrierea in program se face prin achitarea cursului in avans prin magazinul online www.finance-edu.ro (sectiunea Cursuri). In magazinul online puteti face plata prin card.

Daca doriti sa platiti prin ordin de plata va rog sa trimiteti pe adresa de email office@finance-edu.ro  detaliile legate de firma pentru a se emite o proforma.

In urma achitarii trainingului (prin magazinul online sau proforma) veti primi factura si un email de confirmare a inscrierii cu toate detaliile legate de curs.


Testimoniale de la alte cursuri

 • “A fost o experienta foarte buna si utila atat ca si continut dar mai ales din punctul de vedere al deschiderii manifestata de lectorul acestui  Structurarea acestui training impreuna cu exemplele practice si explicate pe parcursul desfasurarii , interactiunea cu  trainerul  dar si ceilalti participanti au facut din acest training un castig in privinta activitatii de bugetare si planificare bugetara, fara sa se simta faptul ca acest training a fost tinut online”
 • “Pana in momentul participarii la curs nu stiam de unde sa incep stabilirea bugetelor si corectiilor acestora. In acest moment am formata idea si voi incepe sa pun si in practica”
 • “Am vazut unele abordari de care nu stiam legat de bugetare. Il vad ca o radiografie foarte utila pentru manageri non financiari”
 • “Recomand acest training oricui este interesat de a intelege intr-o maniera foarte pragmatica - aplicata, un proces cap-coada, corect, de bugetare si analiza aferenta. Deoarece stim cu totii ca procesul de bugetare este unul din marii consumatori de timp si energie in orice companie serioasa, acest training - aplicat pe diverse exemple practice prezentate pe parcursul cursului - vine exact in intimpinarea celor implicati in acest proces pentru clarificarea din start a pasilor corecti de urmat pentru realizarea unui buget cat mai ancorat in realitate” 

Despre Trainer

Numele meu este Alina Demeter si de mai bine de 7 ani dezvolt si livrez materiale de educatie financiara pentru succesul afacerilor in aria Controlling,  Management Financiar si Audit.

Experienta mea include practica castigata in companii multinationale, firme de consultanta  precum si experienta de trainer si autor de articole in reviste de specilitate si blogul personal. Sunt expert contabil autorizat international ACCA si auditor financiar membru CAFR. 

Prin intermediul articolelor de pe blogul meu sau programe de training dezvoltate imi propun sa-i sprijin pe finantisti, manageri non-financiari sau antreprenori cu educatie financiara orientata pe business, din aria  Management Financiar si Controlling, pentru imbunatatirea performantelor financiare ale firmei. 

Iti multumesc ca esti interesat in dezvoltarea personala si a firmei si te astept cu drag la acest curs

 Pentru plata puteti vizualizatoate detaliile necesare in sectiunea “Cum cumpar”

 

Product Code:Micro1
Product Condition:New
Customer Reviews
No Reviews Posted Yet - be the first!
write review
Product Added to your Cart
x

-------- OR --------